Schweigman& Winterschool: NIEUWE DATUM

Leer Schweigman& van binnen en buiten kennen (LANGUAGE NO PROBLEM)
Wil je de naad van de kous weten over theatergezelschap Schweigman& of schreeuwt jouw lichaam om eens mee te spelen met Boukje Schweigman en haar collega’s? Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de werkwijze van Schweigman& organiseren we op 22 maart de Schweigman& Winterschool in Het Huis Utrecht.

Programma
14:30-15:30 Introductie-workshop
Maak zowel met lichaam als geest kennis met het gezelschap en de werkwijze van Schweigman&. Ervaar op een toegankelijke manier de fysieke benadering van Schweigman&. Spelervaring is geen vereiste.

15u45 – 17:00 Lezing en gesprek
Boukje Schweigman blikt terug op 16 jaar Schweigman& en vertelt je over de fenomenologische benadering: de manier waarop Schweigman& te werk gaat. Vormgever Cocky Eek, die veel samenwerkt met Schweigman&, schuift bij dit gesprek aan. Er is alle ruimte om vragen te stellen.

17:00 – 18:00 Borrel

ENGLISH: 

Wat is de Winterschool?
De Winterschool is een verdiepend kennismakingsweekend. Vrijdag is er de Schweigman& Intro, bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft in Schweigman&. We werken de hele dag volgens de basisprincipes van de mime: vanuit lichaam, ruimte en waarneming.

Schweigman& Intensief zit helaas vol.

Aanmelden Schweigman& Intro vrijdag 22 maart
Koop direct een ticket (€20) via https://winterschoolschweigman.eventbrite.nl

Programma Intensief vrijdag en zaterdag
Dit programma zit vol, je kunt je niet meer inschrijven.

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email