Workshops Val op MBO en bij Wilde Westen

De afgelopen maanden heeft ons educatieteam workshops gedaan met studenten van MBO Artiest Zwolle/ Arnhem. De studenten maakten kennis met de werkwijze van Schweigman& terwijl ze zelf aan de slag gingen met het thema ‘vallen’. De deelnemers waren enthousiast, getuige de reacties: “geïnspireerd”, “eye opener”, “zo kan je dus óók theatermaken”, “trots”, “kwetsbaar durven zijn”.

Bij Het Wilde Westen in Utrecht vonden vier workshops plaats inclusief presentatie, waarbij een groep enthousiaste deelnemers het fenomeen vallen onderzocht.

“Ik heb enorm veel plezier beleefd aan de laatste workshopdag. Het leek alsof we met elkaar toe waren aan een volgende stap, een nabijheid en speelsheid die zich manifesteerde in het contact en de verbinding op de vloer. Het was ook een mooie kans en gelegenheid om wat dichter bij Val – de theaterproductie van Boukje Schweigman- te zijn. Erover horen, ervaringen delen en zien hoe zo’n voorstelling in de laatste fase vorm krijgt.”
Rob van der Poel, deelnemer Het Wilde Westen

Naast workshops rondom voorstellingen verzorgen onze medewerkers educatie ook programma’s op maat, o.a. workshops over het ervaren van je eigen grenzen (wat we onlangs deden op de HAN Nijmegen) of over het ervaren van druk (werkdruk, tijdsdruk, prestatiedruk), zoals onlangs met masterstudenten van de USBO, Universiteit Utrecht.
Ook geïnteresseerd in workshops van Schweigman&? Stuur een mail naar anemone@schweigman.org voor extra informatie.
Deel Facebook Twitter LinkedIn Email