Update corona-maatregelen

Update coronamaatregelen

Vanaf 14 oktober gelden er aangescherpte corona-maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM. Onder andere geldt het maximum aantal van 30 bezoekers nu voor alle binnenruimtes.

Op dit moment ziet er naar uit dat Spectrum gewoon door kan gaan tijdens SPRING in Autumn. Er zijn slechts viertien bezoekers in de installatie en er wordt na elke voorstelling schoongemaakt. Mondkapjes worden uitgedeeld bij aankomst.

Uiteraard vinden we de veiligheid en gezondheid van ons publiek, de makers en medewerkers heel belangrijk en houden we ons dus strikt aan de veiligheidsvoorschriften. We houden je op de hoogte bij eventuele veranderingen via de website, via SPRING en onze sociale media.

Blijf gezond, let goed op elkaar en hopelijk tot ziens bij Spectrum!

Kaartverkoop/ informatie Spectrum SPRING in Autumn

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email