Gezocht: lichttechnicus en geluidstechnicus

Het Utrechtse theatergezelschap Schweigman& weet al zeventien jaar een universele, menselijke snaar te raken. Het werk van Schweigman& zet de zintuigen op scherp, laat je waarnemen met je hele lichaam en vergroot zo de betrokkenheid op de wereld om je heen. Techniek speelt een grote rol in het werk; licht en geluid versterken de zintuigen, en brengen de voorstellingen naar een bredere dimensie.

Zo maakten wij in 2020 de technische installatie Spectrum: een soort ruimtecapsule waarin de bezoeker kleur intens beleeft. De aankomende voorstelling is Eros met licht en scenografie van vormgever Theun Mosk en muziek van Frank Rosaly i.s.m. Katherina Borneveld (The Ex); deze gaat in 2022 in première.

Bij deze voorstelling ga je als geluidstechnicus twee drummers live mixen in een halfronde publieksopstelling.
Licht en donkerte vormen een belangrijke leidraad in het werk van Schweigman&, als lichttechnicus ga je de grenzen opzoeken.

We zoeken technici voor Eros gedurende de maanden maart, mei en augustus 2022. Betaling volgens CAO Toneel en dans.

Wat vragen we:

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf hierin? Dan nodigen we je graag uit om te reageren.

Stuur je motivatie en CV vóór 15 november 2021 naar Jurr van Diggele, hoofd techniek: jurr@schweigman.org. Telefoon: 06-41239580

Schweigman& hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. We streven daarom naar diversiteit in afkomst en achtergrond binnen het team. 

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email