Vacature: medewerker publiekswerking & educatie (0,5 fte)

Ben jij iemand met een dosis goede energie, ervaring met theater & educatie en draai je jouw hand niet om voor de productionele ondersteuning die daarbij komt kijken? Dan maken we graag kennis met jou.

Het Utrechtse theatergezelschap Schweigman& maakt voorstellingen op het snijvlak van muziek, dans en beeldende kunst. Het werk van Schweigman& zet je zintuigen op scherp, laat je waarnemen met je hele lichaam en vergroot zo de betrokkenheid op de wereld om je heen. Onze woordeloze voorstellingen zijn te zien in heel Nederland en ook in het buitenland. We spelen in theaters én op locatie.

Schweigman& wil nieuwe publieksgroepen bereiken. (o.a. jong, bicultureel, expats en bedrijven.) Hiervoor zoeken we een nieuwe collega. 

Functieomschrijving

Als medewerker publiekswerking & educatie bij Schweigman& werk je samen in een klein en hecht team. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de productie en verkoop van de publiekswerking- en educatieprogrammering.

  • Je onderhoudt het contact met theaters, het scholen- en educatienetwerk en het docententeam.
  • Je plant en verkoopt contextprogramma’s en educatieprojecten en doet de productie ter plekke.
  • Je bent een kei in projectmanagement en je houdt je in deze functie bezig met het ontwikkelen, produceren en afronden van huidige en nieuwe projecten, zoals de Winterschool en Jaartraining, workshops bij Eros en andere voorstellingsgerichte contextprogrammering, maakprojecten met scholen en trainingen voor bedrijven.


Je werkt samen met onze coördinator marketing & publiciteit en met onze coördinator educatie, die de workshops inhoudelijk samenstelt.

Bekijk de vacature en reageer vóór vrijdag 14 oktober.

foto: Moon Saris
Deel Facebook Twitter LinkedIn Email