Prikkel gaat door!

In 2023 trok de tentoonstelling Prikkel bijna 9000 bezoekers naar Buitenplaats Doornburgh. Uit de reacties die we ontvingen bleek een grote behoefte voor meer aandacht voor neurodiversiteit en prikkelverwerking. Het zijn onderwerpen die blijven boeien en we voelen de noodzaak om belichaamde kennis hierover te vergroten en te delen. Daarom gaan we door!

Samen met verwante maker Johannes Bellinkx wordt Prikkel voortgezet in een reeks van theatrale ervaringen die spelen met de waarneming. Binnenkort vertellen we je meer.

Prikkel
Schweigman& doet voor haar performances en installaties doorlopend onderzoek naar belichaamde ervaring en zintuiglijke waarneming. Het gezelschap initieerde in 2023 het project en de tentoonstelling Prikkel over neurodiversiteit en prikkelverwerking. Schweigman& zet het project nu voort met verwante maker Johannes Bellinkx in een reeks van theatrale ervaringen die spelen met de waarneming. Hoe komt de wereld binnen bij jou en bij de ander? Bestaat er wel een objectieve werkelijkheid? Kom het ervaren!

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email