Geef je nu op voor de Basistraining 2024!

Geef je nu op voor de Basistraining 2024!

Altijd al eens in de werkwijze van Schweigman& willen duiken? Ervaar aan den lijve wat er bij onze maakprocessen komt kijken in de Schweigman& Basistraining. De Basistraining vindt dit najaar plaats op 20 & 21 september en 17 & 18 oktober 2024. Dit betekent vier dagen de vloer op met oefeningen geïnspireerd op de abstracte mime, fysiek theater, chi kung, kung fu, sjamanisme en haptonomie.

Naast de voorstellingen die Schweigman& maakt, delen we onze waarden en drijfveren ook graag op een directere manier. Namelijk via workshops en trainingen. In de loop der jaren heeft Schweigman& een eigen werkwijze ontwikkeld, die ten grondslag ligt aan onze voorstellingen. Omdat er een grote behoefte is bij ons publiek, vakgenoten en geestverwanten (ook binnen andere werkvelden) om dieper in de wereld achter de voorstellingen te duiken, bieden we sinds 2017 verschillende trainingen aan, waarin je je als deelnemer onderdompelt in onze visie, onze inspiratiebronnen en onze manier van theatermaken. Een mooie manier van bijscholing en persoonlijke ontwikkeling.

Vanaf dit jaar bieden we de Basistraining aan als verdiepende training voor een brede doelgroep. Voor een specifiekere groep van makers en performers binnen de podiumkunsten bieden we een vervolg aan in de vorm van de Makerstraining. De Makerstraining start in 2025, meer informatie volgt binnenkort op onze website.

Voor wie is de Basistraining?

Is het antwoord op bovenstaande vragen ja? Dan is de Basistraining iets voor jou! Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email