menu

Nieuws

Schweigman& x Dwarslopersfestival - 13 april

Dinsdag 2 april 2024 — Op zaterdag 13 april is Schweigman& onderdeel van het Dwarslopersfestival. Anemone Oostvriesland maakte samen met 12 studenten van de Vrije Hogeschool de performance STROOM. Lees hier meer!

Eros workshop | 18 mei 2024

Donderdag 7 maart 2024 — Schweigman& viert het lichaam en de levensenergie dat het herbergt! Op zaterdag 18 mei doen we dat graag samen met jou, tijdens een EROS workshop. In de workshop staat de kracht en het plezier van de vrouwelijke sensualiteit centraal. Meld je nu aan!

Ervaar Binnenste Buiten opnieuw!

Dinsdag 19 december 2023 — Van 1 - 4 februari 2024 ervaar je tijdens 'Beyond the black box' in De Brakke Grond op een ontdekkingstocht door het hele gebouw installaties en performances die je waarneming oprekken. Schweigman& is er aanwezig met de diepe druk ervaring Binnenste Buiten.

Geef je nu op voor Winterschool 2024!

Donderdag 14 december 2023 — Op 14 februari is het weer tijd voor een nieuwe Winterschool. Maak kennis met onze werkwijze en voel je uitgenodigd om je zintuigen te openen en te luisteren naar je lichaam om zo dichterbij jezelf en de ander te komen.

Bezoek Prikkeltalk VII - Jongeren over prikkel(d)

Woensdag 22 november 2023 — Op vrijdag 8 december bezoek je Prikkeltalk VII op Buitenplaats Doornburgh. Deze keer komen jongeren aan het woord over hoe zij een leven vol prikkels navigeren. te gast is pedagoog Monique Thoonsen en je ziet een performance van Guiot Duermeijer en Wouter van Veldhoven.

Prikkel zoekt vrijwilligers

Maandag 13 november 2023 — Altijd al eens in de werkwijze van Schweigman& willen duiken? Ervaar aan den lijve wat er bij onze maakprocessen komt kijken in de Schweigman& Basistraining

Met je leerlingen of studenten naar Prikkel?

Inspiratie

Website by HOAX Amsterdam