Na de succesvolle eerste Dag van de Mime organiseert het MimePlatform een tweede editie op woensdag 13 november 2019 in Het Huis, Utrecht.

Deze tweede Dag van de Mime organiseren we in samenwerking met Het Huis Utrecht. Opnieuw komen vakgenoten, experts, studenten, programmeurs en publiek samen. Dit keer staat DUTCH MIME centraal en werken we zowel plenair als in aparte werkgroepen. In de avond presenteren we een double of triple bill met opvallende performances.

Sinds 2017 hebben de mimegezelschappen Golden Palace, Jakop Ahlbom Company en Schweigman& de handen ineengeslagen in hun gezamenlijke missie om de mime nieuwe impulsen en een versterkte zichtbaarheid te geven. Zij doen dat zowel binnen de eigen talentontwikkelingsprogramma’s, als in hun gezamenlijke platform. In dat platform trekken ze samen op met de Mime Opleiding. Ze leggen directe relaties met podia, festivals, programmeurs en publiek en organiseren, in samenwerking met Het Huis Utrecht, deze tweede editie van de Dag van de Mime.

Blijf op de hoogte via het Facebook event.