Met je collega’s naar Schweigman& ?

Dacht je na het zien van Spectrum “Hier moet ik echt met mijn collega’s of met mijn studenten naartoe”? Dat kan. Je kunt Spectrum bezoeken als groep eind januari en februari 2021. Boek bij ons een inspirerend uitje voor je team.

Over Spectrum
Hoe intens kan je kleur beleven? Kleur als iets waar je niet alleen naar kijkt maar waar je helemaal in ondergedompeld wordt? De ruimtelijke installatie Spectrum maakt kleur tastbaar en voelbaar. Ontvlucht het alledaagse leven, laat je vol overgave vallen in het zwarte gat en ontwaak in een eindeloos spectrum. Na deze totaalervaring keer je met een frisse blik terug in het leven van alledag.

Volkskrant ★★★★ ‘Spectaculair spel met licht en klank’
NRC 
★★★★ ‘De intense kleursensaties zetten aan tot uiteenlopende associaties’
Trouw 
★★★★ ’Je wordt even losgeweekt uit het alledaagse leven, elk besef van tijd verdwijnt’

Praktisch
Van 27 januari t/m 24 februari 2021 is Spectrum te boeken als bedrijfsuitje of met een groep studenten. Spectrum is gemaakt voor 14 personen per keer en duurt ongeveer een uur. Als je met meer dan 14 personen komt, kunnen we de installatie twee keer of vaker draaien. Bij twee rondes kun je ook denken aan een lunch of borrel tussendoor (afhankelijk van de geldende maatregelen i.v.m. corona). Adres is Locomotiefstraat 8, Utrecht.

Prijsindicatie bedrijfsuitje
De installatie Spectrum (max 14 personen): 350 euro
Borrel/ lunch: onder voorbehoud/ prijs t.z.t. in overleg

Meer weten? Stuur een mailtje naar Puck Mathot, info@schweigman.org met daarin je voorkeursdag, tijdstip en groepsgrootte. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Specifieke corona maatregelen Spectrum
Omdat het tijdens deze voorstelling noodzakelijk is dat publiek zich binnen 1,5 meter afstand van elkaar bevindt, zijn er maatregelen genomen om deze voorstelling veilig te bezoeken. Zo worden er mondkapjes verstrekt en wordt er plexiglas geplaatst. De installatie is in een grote lege loods, waar voldoende ventilatie is.

Wel interesse in groepsbezoek, maar niet in februari?
Wij bieden ook fysieke workshops en trainingen aan, los van een voorstellingsbezoek. Doel van onze trainingen is op een speelse manier het beredeneren los te laten, en te vertrouwen op je lichaam.
Bekijk alle opties voor jouw organisatie. 

 

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email