Coördinator techniek Jurr van Diggele (Dokkum 1973) studeerde Architectonische monumentale vormgeving aan Artez, de kunstacademie van Arnhem. Daarvoor was hij schipper en scheepsmachinist en na wat omzwervingen over zee en land belandde hij in het theatervak. Als technisch producent begeleidt hij elk project van idee tot voorstelling en draagt hij o.a. zorg voor de samenstelling van het technisch team, de voorbereiding van tournees, het scouten van locaties, budgetbeheer en het aanbesteden van de decors.

Eerder werkte Jurr onder meer als productieleider en technisch producent bij kunstenaarscollectief G.A.N.G., als technisch producent en tourtechnicus bij dansgezelschap Jens van Daele en als technisch producent bij theatergezelschap Boogaerdt/VanderSchoot, waarvoor hij nog steeds wel eens werkt.

“Mijn favoriete voorstelling is Blaas, mijn eerste technische productie bij Schweigman& en meteen een zeer geslaagde. We zijn lang met Blaas op tournee geweest – ook in het buitenland – en elke keer weer werden mensen er erg blij van. Ik hoop dat we deze voorstelling zo nu en dan kunnen blijven spelen, Blaas verveelt nooit.”

— Jurr over zijn favoriete voorstelling