menu
Wild Vlees
DEAR FRIEND, WOLVES HAVE ALWAYS EATEN SHEEP - foto: Bas de Brouwer
ondersteuning: 2017 t/m 2020
Wild Vlees (opgericht in 2015) produceert het werk van theatermakers Tamar Blom en Francesca Lazzeri. Binnen het collectief ontwikkelen zij beiden hun eigen werk, ondersteund door creatief producent Job Rietvelt. In 2019 is Wild Vlees gestopt. 

Performancemaker en beeldend kunstenaar Tamar Blom studeerde in 2014 af aan de Mime Opleiding (AHK). In zijn werk creëert hij alomvattende, fysieke ervaringen, gericht op een directe communicatie, voorbij de ratio.

Performancemaker en fysiek performer Francesca Lazzeri studeerde in 2016 af aan de Mime Opleiding (AHK). In haar werk weet zij actuele sociale en politieke thema’s te vangen in radicale, sterk fysieke voorstellingen vol krachtige beelden.

Creatief producent Job Rietvelt studeerde in 2016 af aan de opleiding Productie Podiumkunsten (AHK). Naast Wild Vlees werkt hij voor Theaterfestival Boulevard en doet hij de internationalisering en development van het festival.

Het werk van Wild Vlees wordt vertoond in binnen- en buitenland. De voorstelling When everything is human, the human is an entirely different thing (Tamar Blom en Francesca Lazzeri, 2016) werd genomineerd voor de BNG Bank Theaterprijs. In 2018 werd Wild Vlees genomineerd voor de Brabant Cultuurprijs.

Sinds 2017 ondersteunt Schweigman& Wild Vlees in hun ontwikkeling als gezelschap, en de individuele leden in hun groei als makers, kunstenaars en producer. Daarnaast werd en wordt de groep ondersteund door onder meer Theaterfestival Boulevard, Fonds Podiumkunsten, PLAN Talentontwikkeling Brabant, Festival Cement, Frascati Producties, Het Huis Utrecht en Theater Rotterdam.

In 2019 is Wild Vlees gestopt.

Francesca Lazzeri
Mime opleiding AHK.
http://www.wildvlees.com/wild-vlees/
Performer in
Huid, Val, Erf
In samenwerking met Schweigman&
Ondersteuning in de ontwikkeling als gezelschap en haar individuele groei als maker
Tamar Blom
Mime opleiding, AHK.
http://www.wildvlees.com/wild-vlees/
In samenwerking met Schweigman&
Ondersteuning in de ontwikkeling als gezelschap en zijn individuele groei als maker/ kunstenaar
Job Rietvelt
Opleiding Productie Podiumkunsten, AHK.
http://www.wildvlees.com/wild-vlees/
In samenwerking met Schweigman&
Ondersteuning in de ontwikkeling als gezelschap en zijn individuele groei als producer
Website by HOAX Amsterdam