menu
Foto: Melle Meivogel
Overige projecten
Minimal Music Festival
Coproductie Ruimtetijd en Schweigman&

Lichten uit. Zaklamp aan. Een gids met een zaklamp neemt je mee door de krochten van het Muziekgebouw voor een totaalervaring van muziek, performance en geluidskunst. Het Minimal Music Festival ontpopt zich eenmalig tot een niet te missen ervaring.

In groepen door het gebouw
Op uitnodiging van het Muziekgebouw transformeert gastcurator Theun Mosk, bekend als scenograaf van werken van onder andere Boukje Schweigman, Michel van der Aa en Robert Wilson, het Muziekgebouw in een ‘ruimtetijdpartituur’: een uitgekiende route door alle geledingen van het Muziekgebouw en het Bimhuis begeleid door twee getrainde gidsen met zaklampen. Verder zijn álle lichten in het gebouw gedoofd – een unicum. Een verkenning van ruimte.


Muziek, installaties, geluid: alles is mogelijk

Onderweg is alles mogelijk. Minimalpionier Charlemagne Palestine treedt op, er is een wereldpremière van componist Peter Adriaansz door Asko|Schönberg, soefimeesters zingen je naar hogere sferen. Je stuit op installaties van Tamar Blom  of de muziektheaterdieren van Touki Delphine. Geluidsmagiër Gerjan Piksen brengt het hele Muziekgebouw met hamertjes tot klinken.

Minimal Music Festival
Website by HOAX Amsterdam