menu
foto: Moon Saris
Projecten & Trainingen
Winterschool
2019
Thema 2019: zintuigen

Neem een kijkje in onze keuken tijdens de Winterschool 19 maart. Leer op een speelse manier het beredeneren los te laten en te vertrouwen op je lichaam.

Wil je de naad van de kous weten over theater- gezelschap Schweigman& of schreeuwt jouw lichaam om eens mee te spelen met Boukje Schweigman en haar collega’s? Voor iedereen die organiseren we op 1 en 2 februari de Schweigman& Winterschool 2019.

De Winterschool is een verdiepend kennismakingsweekend. Deelnemen aan het weekend biedt jou en ons de kans wederzijds kennis te maken. Vrijdag is er de Schweigman& Intro, bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft in Schweigman&. Zaterdag duiken we dieper in de materie met workshops voor derde-en vierdejaarsstudenten kunst, theater, dans en muziek, alumni en professionals (Schweigman& Intensief). We werken de hele dag volgens de basisprincipes van de mime: vanuit lichaam, ruimte en waarneming.

In 2019 staat het thema ‘zintuigen’ centraal. Te gast zijn vormgever en verwant maker Cocky Eek en performer/ verwant maker Marinke Eijgenraam. Bekijk het programma van 2019.

 

Winterschool