Zakelijk leider Rachel Feuchtwang (Londen, 1968) is al twintig jaar actief als creatief ontwikkelaar en producer van projecten en activiteiten in de voorhoede van de hedendaagse kunstpraktijk, binnen en buiten Europa. Sinds 2014 vormt ze samen met Boukje Schweigman de directie van Schweigman&. Naast de dagelijkse leiding van het gezelschap is ze gastdocent bij de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam, waar ze sinds 2013 les geeft in creative producing.

Na haar studie Theaterwetenschappen aan de Bristol University werkte Rachel tot 1999 vanuit haar geboortestad London als associate producer samen met verschillende internationale kunstenaars, waaronder Blast Theory, Robert Lepage, La La La Human Steps, Pina Bausch en Robert Wilson. Met Michael Morris produceerde ze de internationale muziektheater-hit Shockheaded Peter. Na haar verhuizing naar Nederland werkte ze op het terrein van de internationale culturele relaties, zo was zij o.a. Hoofd Kunst van de British Council. Daarnaast bekleedde ze diverse beleids- en adviesfuncties bij Virtueel Platform en de denktank Kennisland en was zij adviseur bij het Amsterdam Fonds voor de Kunsten en het Fonds Podiumkunsten. Vanaf 2007 begon Rachel opnieuw als onafhankelijk producent in de podiumkunsten en werkte ze met o.a. Moti Roti, Duncan Speakman, Roos van Geffen, Dries Verhoeven en Edith Kaldor.

“Ik heb Blaas nu zoveel keer gezien, ook bijna letterlijk over het hele wereld, maar ik kan het nog honderd keer zien: het blijft verwonderen, roept zoveel verbeeldingen en associaties op, is grappig en tegelijkertijd ontroerend. Echt magistraal.”

—Rachel over haar favoriete voorstelling