Vriend worden

Waarom steun je Schweigman&?

Wat steun je met je bijdrage?
We gebruiken je donatie o.a. bij het ontwikkelen van programma’s voor mensen die we niet vanzelfsprekend bereiken, zoals jongeren op middelbare scholen. Juist hen willen we uitdagen om meer naar het lichaam te luisteren en even uit de kloktijd en dat denkende drukke hoofd te komen.

Welk bedrag?
Wij kunnen niet in je portemonnee kijken. Wil je 30 euro geven of 100 euro per jaar? Luister naar je hart. Heb je weinig te besteden, maar wil je toch vriend van ons worden, kies dan voor 15 euro per jaar. Wil je geen geld doneren, maar heb je wel tijd? Steun ons dan als vrijwilliger.

Wat krijg je van ons?
We nodigen onze vrienden eens per jaar uit voor een bijeenkomst, repetitie of borrel, we houden je (onregelmatig) op de hoogte van het laatste nieuws en je krijgt de kans om als eerste kaarten te kopen.

Waarom steun je Schweigman&?
Schweigman& beschikt over een culturele ANBI-status. Dat betekent dat je met een gift aan ons extra belastingvoordeel kunt krijgen. Je mag in de aangifte inkomstenbelasting de hoogte van je gift plus 25% aftrekken. Je voordeel kan oplopen tot maar liefst 52%. Meer weten? [pagina linken]

Weet je niet zeker wat je moet kiezen? Stuur gelijk een mail naar Schweigman&-medewerker Puck!
Zij kan je alles haarfijn uitleggen en adviseren.

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email