Update Corona

Het is ook voor Schweigman& een tijd van grote onzekerheid. Als een geluk bij een ongeluk zaten wij niet midden in een project toen Corona uitbrak en hebben we geen opdrachten hoeven terug te trekken. In mei beginnen wij – als het goed is – aan onze nieuwe installatie Spectrum, waarvoor we op dit moment allerlei (nood)scenario’s uitdenken. We houden je op de hoogte via onze website en sociale media.

Kleurlab Wilde Westen
De eerste Kleurlab-workshop met het Wilde Westen wordt verplaatst naar een andere datum. Hoe het met de andere workshops gaat binnen deze reeks, laten wij na 6 april weten.

Praktisch
Ons kantoor bij Het Huis is vanaf heden gesloten, we werken thuis. Dat betekent dat fysieke afspraken tot en met 6 april geen doorgang vinden. In sommige gevallen gaan afspraken door via Skype of andere digitale hulpmiddelen. Ons kantoor is telefonisch niet bereikbaar, maar onze mobiele nummers staan onderaan onze mails. We vragen ook alvast je begrip voor de gevallen waarin we wat later dan normaal tot besluiten komen.

Bericht voor de ZZP-ers met wie we samenwerken
We hebben in de week van 16 maart een mail gestuurd met alle bestaande regelingen en relevante websites voor ZZP-ers betreffende Corona. We helpen je graag in de zoektocht welke mogelijkheden, maatregelen en oplossingen er zijn voor ZZP’ers in deze tijden. Schroom niet om contact op te nemen als we ergens mee kunnen helpen.

Iedereen veel sterkte gewenst in deze tijd! 

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email