Winterschool

‘Hoe kom je erop?’ Dat vragen veel mensen na het zien van een voorstelling van Schweigman&. Dat laten we je zien en ervaren! Neem een kijkje in onze keuken tijdens de Winterschool 11 maart. Leer op een speelse manier het beredeneren los te laten en te vertrouwen op je lichaam.

Wat?
We koppelen een lezing over de visie en werkwijze van Schweigman& aan elementaire (spel)oefeningen waardoor je de werkwijze aan den lijve ondervindt. In de workshop volg je jouw intuïtie en leer je ontvankelijk te zijn voor ‘dat wat zich aandient’, precies zoals de spelers van Schweigman& dit doen tijdens het maken van een voorstelling. Tijdens de lezing geven we je tips & tricks, en is er alle ruimte voor vragen.

Voor wie?
Iedereen die belangstelling heeft in het theater van Schweigman&, spelervaring is niet vereist.

Waar?
Het Huis Utrecht

Hoe?
Koop direct kaarten online (€45)

Door wie?
Boukje Schweigman leidt de workshop. De lezing geeft zij samen met Ibelisse Guardia Ferragutti (mime maker en speler bij Schweigman&).

Bekijk het tijdschema van de Winterschool.

Tijdschema Winterschool

Programma Schweigman& Basis 11 maart

13:00 Inloop
13:30 Welkomstwoord
13:45 – 15:15 Workshop: Ervaar op een toegankelijke en speelse manier de fysieke werkwijze van Schweigman&.
15:30 – 17:00 Lezing: Boukje Schweigman en Ibelisse Guardia Ferragutti (mime maker en speler bij Schweigman&) vertellen over de publieksbeleving, hun inspiratiebronnen en werkwijze. Er is alle ruimte voor vragen.
17:00 – 18:00 Borrel

De inschrijving voor de Winterschool Intensief (11 t/m 13 maart) is inmiddels gesloten.

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email