Beleef kleur in nieuwe locatievoorstelling

Na de val, tijd, draai, hoek, wiek en tijd duikt Schweigman& deze zomer in het fenomeen ‘kleur’. Kleuren hebben een enorme invloed op ons dagelijks leven. De ruimtelijke installatie WIT (werktitel) maakt kleur tastbaar en voelbaar. Week los van het alledaagse leven, verlies tijd en ruimte en baad je in kleur. In samenwerking met beeldend kunstenaars Cocky Eek en Matthijs Munnik, Theun Mosk en Yannnis Kyriakides.

De installatie is in juni 2020 te beleven op NDSM in Amsterdam (tryouts, concrete data volgen). WIT gaat in premiere tijdens Theaterfestival Boulevard (6-16 augustus 2020, première 6 augustus), is te zien op Glow in Eindhoven (7-14 november 2020) en volgende zomer op Over ’t IJ Festival in Amsterdam (juli 2021).

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email