menu
Spiegel - Jochem Jurgens

Steun Ons

Steun Schweigman&

Schweigman& is overtuigd van de kracht van ons lichaam en onze intuïtie. Met ons werk brengen wij een ode aan de veerkracht van de mens en aan onze verbeelding. Juist door onze angsten en verlangens recht in de ogen te kijken, kunnen we onderzoeken wie we zijn en hoe we dichter tot elkaar kunnen komen. We stimuleren de verwondering en de kwetsbaarheid, en raken daarmee aan het universele dat ons bindt.Word vriend van Schweigman&. Daarmee draag je ons een warm hart toe en steun je onze missie.

Vriend worden

Welk bedrag je ook doneert; door vriend te worden onderschrijf je onze missie, samen met de andere vrienden. Het delen, de uitwisseling met elkaar staan hierbij centraal.

meer info

Word vriend voor vijf jaar (met belastingvoordeel)

Schweigman& beschikt over een culturele ANBI-status. Dat betekent dat je extra belastingvoordeel kunt krijgen als je ons vijf jaar lang steunt.

meer info

Steun ons als bedrijf

Ontvang zakelijke relaties bij een voorstelling of organiseer een fysieke of zintuiglijke workshop(reeks) voor klanten of medewerkers. Wees onze gast tijdens premières of kijk mee achter de schermen.

meer info

Vrijwilligers

Wil je actief betrokken zijn bij een productie van Schweigman&? Schrijf je in als vrijwilliger!

schrijf je in als vrijwilliger
Website by HOAX Amsterdam