menu

Nieuws

Ervaar Binnenste Buiten opnieuw!

Dinsdag 19 december 2023 — Van 1 - 4 februari 2024 ervaar je tijdens 'Beyond the black box' in De Brakke Grond op een ontdekkingstocht door het hele gebouw installaties en performances die je waarneming oprekken. Schweigman& is er aanwezig met de diepe druk ervaring Binnenste Buiten.

Geef je nu op voor Winterschool 2024!

Donderdag 14 december 2023 — Op 14 februari is het weer tijd voor een nieuwe Winterschool. Maak kennis met onze werkwijze en voel je uitgenodigd om je zintuigen te openen en te luisteren naar je lichaam om zo dichterbij jezelf en de ander te komen.

Bezoek Prikkeltalk VII - Jongeren over prikkel(d)

Woensdag 22 november 2023 — Op vrijdag 8 december bezoek je Prikkeltalk VII op Buitenplaats Doornburgh. Deze keer komen jongeren aan het woord over hoe zij een leven vol prikkels navigeren. te gast is pedagoog Monique Thoonsen en je ziet een performance van Guiot Duermeijer en Wouter van Veldhoven.

Prikkel zoekt vrijwilligers

Maandag 13 november 2023 — Altijd al eens in de werkwijze van Schweigman& willen duiken? Ervaar aan den lijve wat er bij onze maakprocessen komt kijken in de Schweigman& Basistraining

Luister naar De Prikkelpodcast

Dinsdag 26 september 2023 — In De Prikkelpodcast gaan we in gesprek met een (neuro)diverse groep gasten over prikkels en prikkelverwerking. Het motto van de podcastserie is: ‘Pas in een gesprek met de ander, kom je erachter hoe verschillend je de wereld ervaart’.

Meld je nu aan voor de Basistraining 2023!

Vrijdag 21 juli 2023 — Altijd al eens in de werkwijze van Schweigman& willen duiken? Ervaar aan den lijve wat er bij onze maakprocessen komt kijken in de Schweigman& Basistraining

Puck Mathot volgt Rachel Feuchtwang op als zakelijk directeur Schweigman&

Maandag 10 april 2023

Programma Internationale Vrouwendag

Dinsdag 7 februari 2023

Vrijwilligers/ publieksbegeleiders Eros gezocht

Dinsdag 7 februari 2023 — Vrijwilligers/ publieksbegeleiders gezocht voor performance Eros

Interview Rotor in Parool

Dinsdag 13 december 2022

Website by HOAX Amsterdam