Schweigman& zoekt vrijwilligers/ participanten tijdens Minimal Music Festival

Lichten uit. Zaklamp aan. Een gids met een zaklamp neemt je mee door de krochten van het Muziekgebouw voor een totaalervaring van muziek, performance en geluidskunst. Het Minimal Music Festival ontpopt zich eenmalig tot een niet te missen ervaring.

In groepen door het gebouw
Op uitnodiging van het Muziekgebouw transformeert gastcurator Theun Mosk, bekend als scenograaf van werken van o.a. Boukje Schweigman, Michel van der Aa en Robert Wilson, het Muziekgebouw in een ‘ruimtetijdpartituur’: een uitgekiende route door alle geledingen van het Muziekgebouw en het Bimhuis begeleid door twee getrainde gidsen met zaklampen. Verder zijn álle lichten in het gebouw gedoofd – een unicum. Een verkenning van ruimte. Lees verder

Boukje Schweigman doet de artistieke begeleiding tijdens het festival. We zoeken vrijwilligers/ figuranten die meebewegen in de ruimte.

Wie zoeken wij?
We zoeken 4 enthousiaste, zelfstandige vrijwilligers. Enige ervaring binnen het theater is een pré. Als figurant doe je een bepaalde handeling of beweging binnen de route die het publiek aflegt door het Muziekgebouw en het Bimhuis. Je moet goed ter been zijn en een prima conditie hebben. Diensten duren 8 uur, waarvan je ieder uur ongeveer 20 minuten moet lopen/bewegen. Tussendoor is er tijd voor pauze en rust. Daarnaast kan het zijn dat we je vragen een kleine, makkelijke rol te spelen. Je moet het dus leuk vinden om een klein beetje te acteren.

Wat vragen we van je qua aanwezigheid:
22 & 24 juni, 10:00-18:00 uur repetitie (tijden o.v.b)
28 juni           14:00 – 22:00 uur generale repetitie
1, 2 of 3 juli   minstens twee shifts van acht uur tijdens de voorstellingsdagen

Vergoeding
Per repetitie of shift van acht uur ontvang je een onkostenvergoeding van 50 euro. Wij zorgen voor een lunch of diner. Je krijgt een kijkje achter de schermen van een bijzonder festival.

Lijkt het je wat?
Stuur dan z.s.m. een korte motivatie en je beschikbaarheid naar Sanne Olijerhoek, sanne@ruimtetijd.nl Vermeld hierbij ook je contactgegevens.

 

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email