Eros workshop | 18 mei 2024

Schweigman& viert het lichaam en de levensenergie dat het herbergt! Op zaterdag 18 mei doen we dat graag samen met jou, tijdens een EROS workshop.  

In de workshop van regieassistent Anemone Oostvriesland en een van de performers van onze voorstelling Eros, ga je op zoek naar jouw eigen sensuele kracht van je lichaam. Je ervaart wat voor energie er in jouw lijf huist en hoe je die de vrije ruimte kan geven. Samen creëren we een veilige plek waar we ons eigen lichaam en dat van de ander kunnen eren en vieren. De workshop is voor iedereen die zich identificeert als vrouw!

De energieke performance Eros speelde in 2022 en 2023, maar maakte zo veel los bij bezoekers en bij ons, dat we deze ode aan de vrouwelijke sensualiteit voortzetten in onze fysieke Eros- workshops. Celebrate your body!

Info
Wanneer:   zaterdag 18 mei 2024 van 10:00 – 16:00 uur
locatie:       Community Overvloed, Arkansasdreef 20/2a in Utrecht
kosten:       €110,- per deelnemer*

Aanmelden:
Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar sara@schweigman.org o.v.v. Aanmelding Eros workshop mei 2024. Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek via je mail en na betaling is jouw plekje definitief geboekt. We hebben plek voor een beperkt aantal deelnemers en aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Dus heb je interesse? Meld je aan!

* Schweigman& realiseert zich dat niet iedereen hetzelfde te besteden heeft. Mocht de prijs van de workshop voor jou een te hoge drempel zijn, neem dan contact met ons op.

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email