Geef je nu op voor Winterschool 2024!

Op 14 februari vindt er weer een nieuwe editie van onze Winterschool plaats. De jaarlijks terugkerende Winterschool is een laagdrempelige manier om kennis te maken met onze werkwijze en is een dag die bestaat uit een fysieke workshop en een verdiepend gesprek. Aan de hand van zintuiglijke oefeningen onderzoeken we wat het betekent om kwetsbaar te zijn, te vertrouwen op de eigen intuïtie en weer nieuwsgierig en onbevangen in de wereld te staan. We omarmen het ‘niet-weten’; een open, nieuwsgierige houding naar de wereld om ons heen. In het verdiepende gesprek vertellen trainers Boukje Schweigman en Anemone Oostvriesland over onze maakprocessen en inspiratiebronnen en is er ruimte voor jouw vragen.

 

Voor wie?
Voor iedereen die eens dieper wil duiken in de werkwijze en filosofie van Schweigman&.
Voor alle liefhebbers, studenten en vakgenoten die meer willen weten over hoe wij te werk gaan. Er is veel ruimte voor vragen. Ervaring met theater maken of spelen is niet nodig.

>>> Klik hier voor meer informatie 

Deel Facebook Twitter LinkedIn Email